Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Να μηδενίζεται η ομάδα που έχει ταραξίες οπαδούς, προτείνει ο Τζόρβας

Να μηδενίζεται η ομάδα που έχει ταραξίες οπαδούς, προτείνει ο Τζόρβας

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρέθηκε στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και μίλησε και για το θέμα της βίας στα γήπεδα. Ο Ελληνας γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας πρέπει να διακόπτεται και η ομάδα που έχει την ευθύνη να τιμωρείται με μηδενισμό, ενώ τόνισε ότι το μόνο που ζητάνε οι ποδοσφαιριστές είναι «να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνεύουμε».

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρέθηκε στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και μίλησε και για το θέμα της βίας στα γήπεδα. Ο Ελληνας γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας πρέπει να διακόπτεται και η ομάδα που έχει την ευθύνη να τιμωρείται με μηδενισμό, ενώ τόνισε ότι το μόνο που ζητάνε οι ποδοσφαιριστές είναι «να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνεύουμε».

Επιπλέον, ο άσος των Πράσινων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ερασιτέχνη, δηλώνοντας ότι «ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της Ιστορίας και ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού:

Για την υπόθεση του Ερασιτέχνη:

«Η σημερινή πρωτοβουλία είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της Ιστορίας και ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε η παρουσία μας εδώ μαζί με την προσπάθεια που γίνεται τώρα με τα SMS, να μπορέσει να τον βοηθήσει και να διασωθεί».

Για τη βία και τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο:

«Πραγματικά είναι κάτι συγκλονιστικό αυτό που μας συμβαίνει, νομίζω ότι η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ μεγάλη».

Για την αποχή του ΠΣΑΠ που δεν έγινε ποτέ:

«Δυστυχώς με πολύ μεγάλη λύπη, είδαμε ότι κάποιες ομάδες και κάποια σωματεία δεν συμμετείχαν σε μια πρωτοβουλία που θέλαμε για αποχή προκειμένου να ταράξουμε λίγο τα νερά και να αλλάξουμε τους νόμους στην Ελλάδα. Διότι ο μόνος νόμος που πρέπει να αλλάξει είναι ότι οποιοσδήποτε οπαδός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και οποιοδήποτε αντικείμενο πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι πρέπει αυτόματα από τον διαιτητή να διακόπτεται και η ομάδα να τιμωρείται και να μηδενίζεται για τα όσα γίνονται σε αυτό το ματς».

Για το τι ζητάνε οι παίκτες:

«Αυτό που ζητάμε είναι να μπορέσουμε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνεύουμε. Διότι πλέον κινδυνεύει η ζωή των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι συνάδελφοι, δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει ακόμη και πραγματικά αυτό μας προβλημάτισε πάρα πολύ, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει σύνεση από τους οπαδούς και να πάψουν πλέον να εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο