Ανακατέψτε σε μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο νερό το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πατάτες, το σέλινο, τα κολοκυθάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τα φύλλα δάφνης και το μαϊντανό. Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέστε και τους κύβους κότας. Αφήστε το φαγητό να βράσει πέντε λεπτά και χαμηλώστε τη φωτιά, αφήνοντάς το σκεπασμένο μία ώρα περίπου. Σερβίρεται ζεστή -η κάθε μερίδα ανακατεμένη με μία κουταλιά της σούπας παρμεζάνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.