Ντιπ με σπανάκι και αγκινάρες Υλικά -150γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, χοντροκομμένο -200γρ. καρδιές αγκινάρας, κατεψυγμένες, κονσέρβας ή φρέσκες -1 γιαούρτι χωρίς λιπαρά -1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένος φρέσκος μαϊντανός -100γρ. φρέσκα χοντροκομμένα κρεμμυδάκια -Αλάτι και μαύρο πιπέρι -Λίγη ξυσμένη φλούδα λεμονιού Εκτέλεση Στραγγίστε καλά το σπανάκι και τις αγκινάρες. Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι […]
-150γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, χοντροκομμένο -200γρ. καρδιές αγκινάρας, κατεψυγμένες, κονσέρβας ή φρέσκες -1 γιαούρτι χωρίς λιπαρά -1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένος φρέσκος μαϊντανός -100γρ. φρέσκα χοντροκομμένα κρεμμυδάκια -Αλάτι και μαύρο πιπέρι -Λίγη ξυσμένη φλούδα λεμονιού
Εκτέλεση
Στραγγίστε καλά το σπανάκι και τις αγκινάρες. Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μαλακά (όχι πουρές). Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το καταναλώσετε.