‘Εξω από την πρεσβεία της Λιβύης διαδήλωσαν μέλη της λιβυκής κοινότητας στην Αθήνα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Λίβυοι και Έλληνες αλληλέγγυοι, έξω από την πρεσβεία της Λιβύης, διαμαρτυρόμενοι για βιαιοπραγίες του καθεστώτος Καντάφι. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του καθεστώτος και με ψήφισμα, που τοιχοκόλλησαν στην πόρτα της πρεσβείας, ζήτησαν την παραίτηση του πρέσβη της Λιβύης στην Ελλάδα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Λίβυοι και Έλληνες αλληλέγγυοι, έξω από την πρεσβεία της Λιβύης, διαμαρτυρόμενοι για βιαιοπραγίες του καθεστώτος Καντάφι.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του καθεστώτος και με ψήφισμα, που τοιχοκόλλησαν στην πόρτα της πρεσβείας, ζήτησαν την παραίτηση του πρέσβη της Λιβύης στην Ελλάδα. {{{ map }}} «Ο πρέσβης στην Ελλάδα δεν έχει πάρει θέση για τη σφαγή, που γίνεται στη Λιβύη. Έχει κλειστεί στην πρεσβεία και δεν μιλάει με κόσμο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ελθίνι Γιάχια, μέλος της επιτροπής των Λίβυων, που ζουν στην Ελλάδα.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, Έλληνες και Λίβυοι, και μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας