Υπό κράτηση παραμένει από το μεσημέρι της Τρίτης ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαρσέιγ, Μπραντάο, αφού κατηγορείται για τον βιασμό μια νεαρής κοπέλας. Η 23χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της με το αυτοκίνητο του, αλλά στην πορεία την βίασε. Η δικηγόρος του Μπραντάο, Πατρίτσια Κλουζάν, σε δηλώσεις της στο πρακτορείο Reuters, τόνισε σχετικά: «Ο πελάτης μου παραδέχεται ότι είχαν σεξουαλική επαφή, αλλά όχι κάτω από τις συνθήκες που παρουσιάζει η 23χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με τον πελάτη μου, το σεξ ήταν συναινετικό».
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.