«Bγάλτε τον Παναθηναϊκό στο Champions League»
Τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Τζιμπρίλ Σισέ στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ο Δημήτρης Γόντικας το μεσημέρι της Τρίτης. «Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε», ήταν το μήνυμα του προεδρεύοντος αντιπροέδρου που ζήτησε από τους «Πράσινους» να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ζαχαράκης Ανέστης
Τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Τζιμπρίλ Σισέ στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ο Δημήτρης Γόντικας το μεσημέρι της Τρίτης. «Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε», ήταν το μήνυμα του προεδρεύοντος αντιπροέδρου που ζήτησε από τους «Πράσινους» να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Είναι ολοφάνερο πως οι «Πράσινοι» μετά τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκης» έχουν χάσει τη διάθεσή τους. Το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, με τον τρόπο που ήρθε, γέμισε απογοήτευση την ομάδα η οποία αμέσως μετά αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και έχασε στη Λάρισα.
Ο Δημήτρης Γόντικας θέλοντας να τους εμψυχώσει ενόψει των πλέι-οφ, κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά και τους τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα.
«Δεν γίνεται να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε. Όχι μόνο στα ματς των πλέι οφ, αλλά στα υπόλοιπα της κανονικής διάρκειας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας και υπενθύμισε τι είχε ειπωθεί για την ομάδα με το τέλος του πρώτου γύρου: «Τον Δεκέμβριο μας είχαν όλοι τελειωμένους, όμως αποδείξαμε εντός του αγωνιστικού χώρου ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ότι κάναμε τότε, μπορούμε να κάνουμε και τώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442