Κανονικά θα δίνει το «παρών» από εδώ και στο εξής στους αγώνες πρωταθλήματος του Πανιωνίου ο Ντάτο Κβιρκβέλια, καθώς η FIFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του Γεωργιανού αμυντικού, μετά το κόλλημα που παρουσιάστηκε σχετικά με τη θητεία του και το πέρασμά του από δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος