Αναβάλλεται η ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο για την Ουγγαρία
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε την Πέμπτη να αναβάλει την ψηφοφορία για το ψηφίσματος σχετικά με τον ουγγρικό νόμο για τα ΜΜΕ καθώς όπως ανέφερε η επίτροπος Νέλι Κρους επιτεύχθηκε συμφωνία με τις ουγγρικές Αρχές για τον επίμαχο νόμο.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε την Πέμπτη να αναβάλει την ψηφοφορία για το ψηφίσματος σχετικά με τον ουγγρικό νόμο για τα ΜΜΕ.
Όπως ανέφερε η επίτροπος Νέλι Κρους επιτεύχθηκε συμφωνία με τις ουγγρικές Αρχές για τον επίμαχο νόμο προκειμένου αυτός να ευθυγραμμιστεί με τους κανόνες της ΕΕ.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης και παρότρυναν το Κοινοβούλιο να ακυρώσει την προγραμματισμένη ψηφοφορία.
Πάντως, ευρωβουλευτές από άλλες παρατάξεις, όπως οι Σοσιαλιστές, οι Φιλελεύθεροι και από την Αριστερά επισήμαναν ότι οι αλλαγές δεν επαρκούν για τη διασφάλιση της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης στην Ουγγαρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442