Καφές και Γκέντσογλου τα προβλήματα εν όψει Τρίπολης
Με μοναδικά προβλήματα τους Παντελή Καφέ και Σάββα Γκέντσογλου, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο πρώτος συνεχίζει να προπονείται ατομικά υπό τις οδηγίες του του κ. Πανταζή, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες του και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Με μοναδικά προβλήματα τους Παντελή Καφέ και Σάββα Γκέντσογλου, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο πρώτος συνεχίζει να προπονείται ατομικά υπό τις οδηγίες του του κ. Πανταζή, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες του και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Στην αναμέτρηση της Τρίπολης, ο μοναδικός σίγουρος στη μεσαία γραμμή είναι ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ δεν αποκλείεται στο πλάι του να παίξει ο Ρότζερ Γκερέιρο, παρά το γεγονός ότι ο Ντιόπ προπονείται κανονικά πλέον, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Ο λόγος έχει να κάνει βέβαια με την εξαιρετική παρουσία του Βραζιλιάνου στις Σέρρες, όπου ήταν ο μαέστρος της ΑΕΚ, μοιράζοντας ασίστ και οργανώνοντας ιδανικά το παιχνίδι της.
Στα αγωνιστικά, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές -πλην του Νέιθαν Μπερνς που είναι στο Κατάρ με την Εθνική Αυστραλίας- γυμνάστηκαν κανονικά.
Με την ομάδα προπονήθηκε και πάλι ο υπό δοκιμή Ισλανδός αμυντικός, Γιον Φιόλουσον, αφήνοντας εκ νέου καλές εντυπώσεις.
H επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (10:30) και λογικά μετά το τέλος της θα υπάρξει συζήτηση με τον Φιόλουσον, για τις λεπτομέρειες της ολοκλήρωσης (…ή μη) της μεταγραφής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)




































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442