Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στο Χαλάνδρι
Σε οικία στο Χαλάνδρι μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εξετάσει κατά πόσο πρόκειται για μια ακόμα γιάφκα μελών Οργάνωσης. Το σπίτι είχε ενοικιαστεί με τη χρήση των στοιχείων που αναγράφονταν σε μια από τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων στη Ν.Σμύρνη.
Σε οικία στο Χαλάνδρι μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εξετάσει κατά πόσο πρόκειται για μια ακόμα γιάφκα μελών Οργάνωσης.
Το σπίτι (επί της οδού Κάσου 3) είχε ενοικιαστεί με τη χρήση των στοιχείων που αναγράφονταν σε μια από τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων στη Ν.Σμύρνη, στις αρχές Δεκεμβρίου. {{{ map }}} Ο φερόμενος ως ενοικιαστής είχε φύγει από το σπίτι στις αρχές Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, εκεί διέμεναν οι Γ.Τσάκαλος και Π.Αργυρού, οι οποίοι συνελήφθησαν με τα παγιδευμένα πακέτα στο Παγκράτι.
Στην οικία δεν βρέθηκαν όπλα, αλλά σάκοι ορειβατικοί, σακίδια και σακ βουαγιάζ με ρούχα και βιβλία, όπως και ένα κράνος μοτοσικλέτας.
Όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή έρευνα.
Η οικία συνδέεται, σύμφωνα πάντοτε με τις Αρχές, με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας