Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπίλεφελντ βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», στην προσπάθεια του γερμανικού συλλόγου να ενισχυθεί τον Ιανουάριο.
Η Μπίλεφελντ βρίσκεται στην τελευταία θέση β’ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος και η διοίκηση στοχεύει στην ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζουν είναι και ο Έλληνας διεθνής, που πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την Αρλ και αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του Εβαν Λίνεν.
Να θυμίσουμε ότι ο Χαριστέας γνωρίζει καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς από το 2002 ως το 2005 αγωνιζόταν στην Βέρντερ Βρέμης, το 2007 μετακόμισε στην Νυρεμβέργη στην οποία ανήκε μέχρι και το 2010, ενώ το 2009 είχε δοθεί ως δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησαν οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Η ΚΑΕ Άρης σε επαφή της με το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα ομάδας Κ18 που έχει αποκλειστεί στο Άμπου Ντάμπι λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.