Είμαι βουλευτής της ΝΔ και συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου με την ίδια ένταση, δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ερωτηθείς για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κεντρογενή χαρακτηριστικά και πως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να κινηθεί σε αυτόν τον πολιτικό χώρο.

Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον του περιβάλλοντος του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εκφράζοντας την άποψη πως πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα τα όργανα του κόμματος και να μην υπάρχει ασυλία σε ορισμένα πρόσωπα που «από μόνοι τους γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως».

Πρόσθεσε πως στην Κρήτη υπάρχει κλίμα στήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη και πως αυτό εκφράσθηκε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για την πρόβλεψή του ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή είπε πως δεν διαπίστωσε καμία ενόχληση από τη Ρηγίλλης, ενώ πρόσθεσε πως έχει αναπτύξει τις θέσεις του στον πρόεδρο του κόμματος τόσο για το πώς θα λειτουργήσουν καλύτερα τα όργανα του κόμματος όσο και για τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ