Μέσα ο Νίνης έξω ο Γκοβού από την «πράσινη» αποστολή
Το μέλλον του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό προμηνύεται δυσοίωνο, μετά τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει ο γάλλος, με τον Γιάτσεκ Γκμοχ έχοντας πάρει προφανώς εντολή από τον Νικόλα Πατέρα, να αφήνει εκτός αποστολής τον 32χρονο επιθετικό από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το Σάββατο (19:30) στο ΟΑΚΑ.
Το μέλλον του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό προμηνύεται δυσοίωνο, μετά τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει ο γάλλος, με τον Γιάτσεκ Γκμοχ έχοντας πάρει προφανώς εντολή από τον Νικόλα Πατέρα, να αφήνει εκτός αποστολής τον 32χρονο επιθετικό από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το Σάββατο (19:30) στο ΟΑΚΑ.
Παρέα στον Γκοβού θα κάνουν και οι Λέτο, Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Ιωαννίδης και Μαυρίας.
Αντίθετα, μετά από καιρό επιστρέφει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά δύσκολα θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.
Ο Γκοβού βρίσκεται σε δυσμένεια από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία έχει καλέσει τον γάλλο ατζέντη του (σ.σ. θα έρθει από βδομάδα), προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να διακοπεί η συνεργασία τους.
Πλέον θεωρείται ξένο σώμα για τους πράσινους και με εντολή του Νικόλα Πατέρα, που βρέθηκε την Παρασκευή (19/11) στην Παιανία, ο Γιάτσεκ Γκμοχ τον… έκοψε από την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή.
Επιστροφή Νίνη, μετά από 1,5 μήνα
Οσον αφορά τα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι ετοιμοπόλεμος, αφού για τρίτη σερί μέρα προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στην διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού των πρασίνων, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, επιστρέφει για πρώτη φορά σε αποστολή του «τριφυλλιού», σχεδόν μετά 1,5 μήνα, αφού είχε αγωνιστεί με την Κοπεγχάγη στις 29 Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν ξαναέπαιξε, αφού αρχικά ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ κατόπιν τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με το Ισραήλ και όταν πήγε να επανέλθει πριν τα ντέρμπι (ΑΕΚ, Ολυμπιακό) υπέστη νέο τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός μέχρι και σήμερα.
Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Γιάτσεκ Γκμοχ, αφού είναι τεράστιο διάστημα εκτός μάχης, ωστόσο εκτιμάται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για άλλη μια μέρα, ο 71χρονος τεχνικός δούλεψε πάνω στην τακτική και στις στημένες φάσεις.
Επέστρεψε ο Λέτο, αλλά έμεινε εκτός αποστολής
Ο Σεμπάστιαν Λέτο, που είχε πάρει άδεια την Πέμπτη και μετέβη σε γειτονική χώρα για να φέρει στην Ελλάδα την σύντροφό του, εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε προκύψει με τη βίζα της, συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά, μένοντας όπως αναμενόταν εκτός αποστολής.
Πλην του Γκοβού και του τραυματία Λέτο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Ιωαννίδης και ο νεαρός Μαυρίας, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Golden Team.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix
- Ποντάροντας πολλά στο 32…
- Αρχαίο ναυάγιο στην Αλεξάνδρεια επιβεβαιώνει τον ιστορικό Στράβωνα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442