Στην τελική ευθεία τα κομματικά επιτελεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα κόμματα για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητών εκλογών. Την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση. Ο Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει στον Έβρο και θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη.
Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα κόμματα για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητών εκλογών. Την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου το απόγευμα (19:30) θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύει στο νομό Έβρου και το βράδυ (20:00) θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μιλήσει την Τρίτη στον Ασπρόπυργο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει στην Κρήτη.
Επίσης, περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν υπεύθυνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέμεινε στο δίλημμα, υπογραμμίζοντας ότι την Κυριακή κρίνεται αν η χώρα θα συνεχίσει την πορεία προς τη διάσωση από τη χρεοκοπία ή θα μπει σε περιπέτειες.
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας τη Δευτέρα στο Mega εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός «δεν θα πάει τώρα σε εκλογές». «Θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ μεγάλη ελαφρότητα εκ μέρους του να δεχτεί την πιθανότητα να σκάσουν στα χέρια του τεράστια προβλήματα της οικονομίας, την ώρα που θα έχει εκλογές. Και αυτό, μου επιτρέπετε να πω, ότι θα είναι και αποσταθεροποιητικό» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε και η Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ότι έχει συμφωνήσει για την ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
- Εκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων – Τι να κάνετε
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Οι 12 μήνες του «πλανήτη Τραμπ» και το «δόγμα» της Αθήνας
- Η πιο τρομακτική επίθεση στην Ιστορία – 100 Ρωσικά «ζόμπι» πήραν στο κυνήγι 7.000 Γερμανούς
- Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1: Τέταρτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο» οι «κόκκινοι», νίκη… Ευρώπης η Τσέλσι (2-0)
- Άγιος Παντελεήμονας: Έκρυβαν ναρκωτικά σε υδρορροή της εκκλησίας και τα διακινούσαν
- Ο Τραμπ δεν αποκλείει αποχώρηση από το ΝΑΤΟ λόγω της διαμάχης για τη Γροιλανδία – Μπορεί να το κάνει;
- Σούπερ μάρκετ: Έρχονται εξαγορές και επενδύσεις την επόμενη διετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Γροιλανδία: Τι θα κληρονομήσει ο Τραμπ σε περίπτωση απόκτησής της [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_trump_greenland_panama-2-300x300.png)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442