Συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αγ. Ιεροθέου – Αιγάλεω στο γήπεδο Χωραφάς στο Περιστέρι. Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από το γήπεδο με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένα άτομο. Η αστυνομία συνέλαβε 33 άτομα τα οποία θα οδηγηθούν την Δευτέρα στον εισαγγελέα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».