Μικρή άνοδο 0,53% σημείωσε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ήπια ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά την ισχυρή πτώση της Πέμπτης. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.549,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,53%. Μεγάλη άνοδο για ΔΕΗ (+3,46%), ΟΠΑΠ (+3,34%) και ΟΤΕ (+3,27%).
Ήπια ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά την ισχυρή πτώση της Πέμπτης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.549,94 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,53%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 116,466 εκατ. ευρώ.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΔΕΗ (+3,46%), του ΟΠΑΠ (+3,34%) και του ΟΤΕ (+3,27%).
Αντιθέτως με σημαντικές απώλειες έκλεισαν οι μετοχές της MIG (-6,82%), της Βιοχάλκο (-3,82%) και της Atebank (-2,15%).
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,38%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,77% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,11%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών +3,27% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας +3,08%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -4,16% και των Βιομηχανικών Προϊόντων -0,95%.
93 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 58 πτωτικά και 45 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Γενική +11,65%, Q&R +8,70%, ΗΟΛ +8,62% και Nutriart +8,00%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εδραση -14,29%, Παϊρης -9,68%, Medicon -9,68% και Vell Group-9,30%.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας