
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε 2-0 τη «συγκάτοικο» Λοκομοτίβ
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε στο «Μαξιμίρ» με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Λοκομοτίβ, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος Κροατίας, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 20 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Χάιντουκ. Για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ σκόραραν ο Καμερουνέζος Τσάγκο στο 22′ με σουτ και ο Πορτογάλος Τονέλ στο 74′ με κεφαλιά.
Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς παρέταξε τους Κελάβα, Αντέμε, Τόμετσακ (82′ Ιμπάνιες), Τονέλ, Βρσάλικο, Τσάγκο, Μπάντελι (73′ Καλέγιο), Σιλβέστρ, Μπίσκαν, Κουφρέ, Ρουκάβινα (65′ Κράμαριτς).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά στην κορυφή»
- Μπενίτεθ: «Είναι μια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 20ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι» με Ταμπόρδα (vids)
- Ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ το γκολ του Παντελίδη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442