Ο Πάουλο Μπέντο είναι από την Τρίτη ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας. Η συμφωνία επήλθε σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FPF), Ζιλμπέρτο Μαντάιλ και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο 41χρονος Μπέντο διετέλεσε προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2005, οδηγώντας την ομάδα σε τέσσερις διαδοχικές χρονιές στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πήρε τα κύπελλα του 2007 και του 2008 και απομακρύνθηκε το Νοέμβριο του 2009, «πληρώνοντας» το κακό ξεκίνημα της Σπόρτινγκ σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Κεϊρόζ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.