Ακατάπαυστο τρέξιμο για 90 λεπτά, η συνταγή του Ζιλμπέρτο
O Ζιλμπέρτο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, καθώς η Μπαρτσελόνα «...μπορεί μέσα σε δυο λεπτά να σε σκοτώσει».
O Ζιλμπέρτο Σίλβα παραχώρησε συνέντευξη σε Ισπανική εφημερίδα, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, καθώς η Μπαρτσελόνα «…μπορεί μέσα σε δυο λεπτά να σε σκοτώσει».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου στην «El Mundo Deportivo»: Πως βλέπεις το παιχνίδι;
«Είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να τρέχουμε ακατάπαυστα για ενενήντα λεπτά αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Η Μπαρτσελόνα μπορεί μέσα σε δυο λεπτά να σε σκοτώσει με τους Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι». Ποιον παίκτη φοβάσαι πιο πολύ;
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι επικίνδυνοι. Ακόμα και αν τους μπλοκάρεις έχουν φανταστική κυκλοφορία της μπάλας. Αυτοί οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά τα μάτια στο γήπεδο». Είναι καλύτερη η Μπαρτσελόνα με τον Βίγια ή με τον Ιμπραΐμοβιτς;
«Είναι δυο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Βίγια χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια μέσα στον αγώνα, πάντα ψάχνει τρόπο να σκοράρει και αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για την άμυνα. Ο Ίμπρα είναι εντελώς διαφορετικό στιλ».
Στο ματς θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά τον Ντάνι Αλβες…
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον δω ξανά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι εξαιρετικός και σαν άνθρωπος, αλλά και σαν ποδοσφαιριστής».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η ατζέντισσα του ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε με θαυμασμό για την Μπαρτσελόνα αλλά τόνισε ότι δεν έχει γίνει επαφή της με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι
Ο GM της Φενέρμπαχτσε, Ντερία Γιανιέρ, άφησε ανοικτό το ευρωπαϊκό μέλλον της τουρκικής ομάδας τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τη Euroleague όσο και με το ΝΒΑ για το NBA Europe.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας