Κέρδη σημειώνει στο άνοιγμα το Χρηματιστήριο Αθηνών
Με θετικό πρόσημο άνοιξαν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά την ανακοίνωση των
στοιχείων για τη βιομηχανικής δραστηριότητα στην Κίνα, όπου η
βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε κατά 13,9% τον Αύγουστο ,από 13,4% τον
Ιούλιο και 13,7% τον Ιούνιο.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
Στις 10:40 ο γενικός δείκτης σημείωνε κέρδη 1,11% στις 1.605,93 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 3,4 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 1,24%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 0,49% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κέρδιζε 0,18%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 1,18%.
Με θετικό πρόσημο άνοιξαν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά την ανακοίνωση των θετικών δεικτών της βιομηχανικής δραστηριότητας στην Κίνα, όπου η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε κατά 13,9% τον Αύγουστο ,από 13,4% τον Ιούλιο και 13,7% τον Ιούνιο.
Με άνοδο 0,89% άνοιξε ο δείκτης FTSE στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 1,06%. Στη Φραγκφούρτη, ο δείκτης DAX σημείωσε άνοδο κατά 0,70% στο άνοιγμα και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 6.258,51 μονάδες.
Με άνοδο 0,89%, έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei αυξήθηκε κατά 82,65 μονάδες στις 9.321,82.
Στις πρωινές ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία η τιμή του ελαφρού αργού πετρελαίου για συμβόλαια παράδοσης Οκτωβρίου κατέγραφε άνοδο κατά 75 σεντς στα 77,20 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του Μπρεντ ήταν επίσης ενισχυμένη κατά 49 σεντς στα 78,65 δολάρια το βαρέλι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας