Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Λάππας, παίρνουν σειρά άλλοι τρεις

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Λάππας, παίρνουν σειρά άλλοι τρεις

Ο Ηλίας Λάππας την Τετάρτη ανακοίνωσε στον προπονητή του Παναθηναϊκού Στέλιο Καζάζη πως μπορεί να υπολογίζει πάνω του τη νέα σεζόν, αφού σκοπεύει να μείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο, τον έβδομο συνεχόμενο στο «τριφύλλι». Σειρά παίρνουν ο Ψάρρας, ο Μηνούδης και ο Παπαδημητρίου, ενώ εξετάζεται ξανά η περίπτωση του Σμαραγδή.

Ο Ηλίας Λάππας την Τετάρτη ανακοίνωσε στον προπονητή του Παναθηναϊκού Στέλιο Καζάζη πως μπορεί να υπολογίζει πάνω του τη νέα σεζόν, αφού σκοπεύει να μείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο, τον έβδομο συνεχόμενο στο «τριφύλλι».

Ο Λάππας ήταν από τους παίκτες που αρχικά δεν είχε δεχτεί μείωση των αποδοχών του, αφήνοντας το θέμα της παραμονής του στην ομάδα αμφίβολο. Όντας όμως… παιδί του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα τώρα, σε μια περίοδο που η κατάσταση στον Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα το τμήμα βόλεϊ, μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι.

Έτσι παρά τα όσα είχαν ακουστεί για επαφές με την ΕΑΠ (αν και οι Πατρινοί διαψεύδουν ότι υπήρξε επίσημη πρόταση), ο Ηλίας Λάππας δέχτηκε να παραμείνει στους «πράσινους» και να έχει 15% μείωση αποδοχών στο συμβόλαιό του. Η συμφωνία που έχει γίνει είναι προφορική, αναμένεται όμως τις επόμενες μέρες να υπογραφεί το συμβόλαιο, τόσο του Λάππα, όσο και των άλλων παικτών που θα παραμείνουν.

Σειρά άλλοι τρεις

Σειρά έχει ο Σάκης Ψάρρας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει πως αποχωρεί, αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα, μετά το ναυάγιο με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο έμπειρος πασαδόρος έχει δεχτεί και αυτός… γενναία μείωση των αποδοχών του, όπως και οι περισσότεροι πράσινοι φέτος, η προφορική συμφωνία όμως έχει γίνει ήδη.

Οι άλλοι δύο «πράσινοι» που μένουν στην ομάδα είναι ο Βασίλης Μηνούδης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δηλώσει πως παραμένει στον Παναθηναϊκό παρά τη μείωση του συμβολαίου του, ενώ τελευταίος από τους παίκτες που αγωνίζονταν και πέρυσι στο «τριφύλλι» είναι ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Ο 30χρονος λίμπερο είναι ένα βήμα από τη συμφωνία με τη διοίκηση των πρασίνων, δεχόμενος και αυτός μείωση των αποδοχών του.

Ζητείται ρευστό για Γιορντάνοφ

50.000 ευρώ μακριά από την απόκτηση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ βρίσκεται το τμήμα, με τον Βούλγαρο διαγώνιο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση. Ο Μπόμπι μετά την αποχώρησή του από την ΕΑΠ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, δηλώνοντας πως θέλει να παραμείνει στη Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα και το κίνητρο του Champions League.

Η συμφωνία… κολλάει στις απαιτήσεις της ομάδας του διαγώνιου, Λέφσκι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη. Η Βουλγαρική ομάδα ζητά 50.000 ευρώ μετρητά, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Γιορντάνοφ.

Μπορεί πριν ένα περίπου μήνα ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος να είχε δώσει στον σύλλογο δύο επιταγές των 50.000 ευρώ, οι ομάδες και οι παίκτες όμως ζητούν μετρητά για να ολοκληρωθεί η όποια μεταγραφή.

Έτσι και στην περίπτωση του διεθνούς άσου η Λέφσκι απαιτεί τα χρήματα σε μετρητά, αυτή τη στιγμή όμως στον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει ρευστό, με τους Λιακόπουλο, Μαρουδιά και Ακριτίδη να κάνουν επαφές με παράγοντες και χορηγούς προκειμένου να βρουν βασικό χρηματοδότη ή να συγκεντρώσουν μικρότερα ποσά με σκοπό να καλυφθεί το μπάτζετ των 800.000 ευρώ.

Εξετάζεται ξανά του Σμαραγδή

Από κει και πέρα εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στην περίπτωση του Νίκου Σμαραγδή. Ο διεθνής κεντρικός μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με Ηρακλή και Ολυμπιακό (ζητούσε εγγυήσεις για τα χρήματα που θα έπαιρνε), έχει μένει χωρίς ομάδα, θέτοντας σε νέα βάση τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Η αρχική μείωση που είχε προτείνει το τριφύλλι δεν είχε γίνει δεκτή από τον 28χρονο κεντρικό, ο οποίος ζητούσε ομάδα στην οποία θα έπαιρνε τουλάχιστον τα ίδια χρήματα. Αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό, ο Σμαραγδής στρέφεται και πάλι στον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο όμως να έχει αυτή τη φορά το πάνω χέρι, τονίζοντας πως ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του αρκετά, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο