Τα δικαιώματα των νέων στο επίκεντρο συζήτησης των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή
Το Ασφαλιστικό ψηφίστηκε, αλλά οι αρχηγοί των κομμάτων επιστρέφουν το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής για να διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με θέμα τις αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων,
το δικαίωμα στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον
ελεύθερο χρόνο τους. Η συζήτηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.
Το Ασφαλιστικό ψηφίστηκε, αλλά οι αρχηγοί των κομμάτων επιστρέφουν το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με θέμα τις αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων, το δικαίωμα στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο τους.
Η συζήτηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.