Κάτοικος Μόσχας θα παραμείνει ο Αμαραλ Ντάντε για την επόμενη χρονιά. Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπορεί να είχε εκφράσει τη θέλησή του να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, την ομάδα της καρδιάς του, όπως αναφέρει, κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
Ο πρώην «πράσινος» ανανέωσε τη συνεργασία του με την φιναλίστ του Champions League, Ντιναμό Μόσχας, αν και αυτή την περίοδο βρίσκεται με την Εθνική Βραζιλίας, με την οποία συμμετέχει στο World League.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έστειλε αυστηρό μήνυμα πριν τις γιορτές στους παίκτες του προκειμένου να μην πάρουν βάρος και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Η εφημερίδα «Zero Hora» της Βραζιλίας κάνει λόγο για συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ για δανεισμό του και στη συνέχεια υποχρεωτική οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Ξεκαρδιστικό challenge ανάμεσα σε Μουζακίτη και Μπότη ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media με τους δύο καλούς φίλους να απαντούν σε ερωτήσεις «Εσύ ή Εγώ».