Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ο Μικαέλ Εσιέν την Παρασκευή (04/06) και πλέον θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου ως το 2015. «Είμαι χαρούμενος γιατί ο σύλλογος μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να επιστρέψω για να απολαύσω το ποδόσφαιρο στον σύλλογο και να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά συμβόλαια της καριέρας μου» δήλωσε ο 27χρονος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και γι’ αυτό δεν θα συμμετάσχει με την εθνική Γκάνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα. Παρακολουθήστε live στις 13:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Ελλάς Βερόνα για την Serie A. Τηλεοπτικά από Cosmote Sports 1.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο Περθ για τη συμμετοχή του στο United Cup και μίλησε για την ανάγκη για ξεκούραση και την προσμονή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.