Προσπάθεια παραμονής του Μίλκοβιτς από τον Μαρινάκη
Την παραμονή του Ιβάν Μίλκοβιτς στον Ολυμπιακό θέλει να εξασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Λίγο πριν ο σέρβος άσος υπογράψει στην τουρκική Φενέρμπαχτσε για 800.000 ευρώ όπως φαίνεται να έχει συμφωνηθεί, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ επικοινώνησε με την μάνατζερ του παίκτη, Μίρα Πόλιο και ζήτησε παράταση χρόνου μέχρι να επιστρέψει ο Μίλκοβιτς από το Κατάρ.
Την παραμονή του Ιβάν Μίλκοβιτς στον Ολυμπιακό θέλει να εξασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Λίγο πριν ο Σέρβος άσος υπογράψει στην τουρκική Φενέρμπαχτσε για 800.000 ευρώ όπως φαίνεται να έχει συμφωνηθεί, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ επικοινώνησε με την μάνατζερ του παίκτη, Μίρα Πόλιο και ζήτησε παράταση χρόνου μέχρι να επιστρέψει ο Μίλκοβιτς από το Κατάρ.
Ο Ιβάν ο Τρομερός έχει εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στο λιμάνι με την προϋπόθεση στα 300.000 ευρώ της προσφοράς να προστεθούν άλλα 50.000.
Την ίδια στιγμή όμως η Φενέρμπαχτσε προσφέρει σχεδόν διπλάσιο ποσό, με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει.
Τίποτα πάντως δεν είναι σίγουρο, αφού τα πάντα θα κριθούν με την επιστροφή του Σέρβου από το Κατάρ.
Ένα μακρινό σουτ του Μπούτιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ήττα 11-10 από τη Γιάντραν στο Σεράφειο, στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Euro Cup υδατοσφαίρισης των ανδρών.
Αυτές είναι οι αρχικές επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό με την Μπέτις - Η ενδεκάδα των Ισπανών.