Παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Στέλιος Καζάζης
Προπονητής του Παναθηναϊκού για ακόμη ένα χρόνο θα είναι ο Στέλιος Καζάζης. Ο
Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης εξέφρασε την
θέληση να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που βρήκε απόλυτα σύμφωνους
του ανθρώπους του Ερασιτέχνη
Προπονητής του Παναθηναϊκού για ακόμη ένα χρόνο θα είναι ο Στέλιος Καζάζης. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης εξέφρασε την θέληση να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που βρήκε απόλυτα σύμφωνους του ανθρώπους του Ερασιτέχνη.
Χωρίς αμφιβολία η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον τεχνικό του «τριφυλλιού», ο οποίος εκμεταλλευόμενος κάθε παίκτη που είχε στη διάθεσή του, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου και τη συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος. Έτσι η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών ήταν αναμενόμενη, με το Στέλιο Καζάζη να παραμένει πράσινος για ένα χρόνο ακόμη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!