Αθήνα: Με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, ο Σύλλογος Γονέων των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Κολεγίου Ψυχικού διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου στο θέατρο του Λατσείου Διδακτηρίου, στην Κάντζα (18:00 μ.μ.).
Αθήνα: Αντιμέτωπος με το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας έχει βρεθεί ο ένας στους δέκα Έλληνες μαθητές κατά τη σχολική του ζωή, σύμφωνα με επιδημιολογικές μελέτες.
Με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, ο Σύλλογος Γονέων των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Κολεγίου Ψυχικού διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου στο θέατρο του Λατσείου Διδακτηρίου, στην Κάντζα (18:00 μ.μ.).
Το θέμα είναι: Εκφοβισμός και βία στο δημοτικό σχολείο μεταξύ μαθητών (school bullying): Αιτίες, Επιπτώσεις, Αντιμετώπιση.
Ομιλητές: – Ι.Τσιάντης, αναπληρωτής καθηγητής Παιδοψυχιατρικής, επιστημονικός υπεύθυνος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) – Χ.Ασημακόπουλος, κοινωνικός λειτουργός PhD – Θ. Χατζηπέμου, ειδικός παιδαγωγός MSc
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας