Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Το στοίχημα της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό

Το στοίχημα της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό

H φαντα- σμαγορική φιέστα του ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν και ενώ άπαντες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό έχουν τη Δευτέρα ρεπό η συζήτηση για τα διοικητικά πεπραγμένα αλλά και οι κινήσεις στα μεταγραφικά ζητήματα, όπως και η υπόθεση προπονητή δεν σταματούν στο «τριφύλλι». Η επόμενη μέρα των πρασίνων βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο και εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον.

H φαντασμαγορική φιέστα του ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν και ενώ άπαντες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό έχουν τη Δευτέρα ρεπό η συζήτηση για τα διοικητικά πεπραγμένα αλλά και οι κινήσεις στα μεταγραφικά ζητήματα, όπως και η υπόθεση προπονητή δεν σταματούν στο «τριφύλλι». Η επόμενη μέρα των πρασίνων βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο και εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον.

Περιμένουν την έκθεση της Deloitte

Απαντες στο τριφύλλι περιμένουν την τελική έκθεση της Deloitte για την αποτίμηση της ΠΑΕ και την πρότασή της για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν. Μόλις συμβεί αυτό θα οριστεί και το Δ.Σ. για να μπουν όλα κάτω.

Πριν από την σύγκλιση του Δ.Σ. αναμένεται να γίνει το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στα… μεγάλα κεφάλια της ΠΑΕ, ήτοι τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα και ενδεχομένως και Παύλο Γιαννακόπουλο. Η συνάντηση κορυφής, πιθανότατα θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας αναχωρεί για το εξωτερικό για προσωπικές του υποθέσεις και θα επιστρέψει την Παρασκευη (7/5).

Τοπίο στην… ομίχλη

Οπως και να ‘χει, αυτή τη στιγμή το τοπίο παραμένει ομιχλώδες. Μπορεί στην προ ημερών συνάντηση των Τζίγκερ, Πατέρα, παρουσία του Βγενόπουλου να έσπασε ο πάγος ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο των πρασίνων και τον πρόεδρο, ωστόσο, αυτό έγινε περισσότερο για να πάει η ομάδα ενωμένη στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη, την επομένη, ώστε να κατακτηθεί το τρόπαιο, όπως κι έγινε…

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία

Επί της ουσίας, συμφωνία ανάμεσα στους τρεις άνδρες δεν υπήρξε και γι’ αυτό ειπώθηκε ότι θα γίνει και νέο ραντεβού πριν το κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Τα έργα και οι ημέρες της τωρινής διοίκησης, με τις κινήσεις που έγιναν σε μεταγραφικό επίπεδο την τελευταία διετία και το μπάτζετ που δαπανήθηκε για όλους και για όλα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είνα ένα φλέγον ζήτημα που θα ζητηθεί και πρέπει να ξεκαθαριστεί, ώστε να περάσει η κουβέντα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το ποσοστό συμμετοχής των μετόχων.

Ολα είναι ανοιχτά

Οπως γίνετε αντιληπτό, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τα πάντα παραμένουν στον αέρα. Από το θέμα του προέδρου (αν θα παραμείνει ο Πατερας), του football manager (αν θα μείνει ή θα φύγει ο Αντωνίου, με τον ίδιο να έχει δηλώσει δυο φορές πως ίσως ο κύκλος του έκλεισε), ακόμα και του προπονητή (μολονότι χαίρει της εκτίμησης όλων των μετόχων ο Νιόπλιας, ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει, αν και το πιο πιθανό είναι να ανανεώσει).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies