Αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία έγινε η Ισινμπάγιεβα
Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την Γέλενα Ισινμπάγιεβα. Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ, η οποία πρόσφατα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση για ακαθόριστο χρόνο ώστε να φορτώσει τις μπαταρίες της, έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία σε κλαμπ της πόλης της, στο Βόλγκογκραντ!
Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την Γέλενα Ισινμπάγιεβα.
Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ, η οποία πρόσφατα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση για ακαθόριστο χρόνο ώστε να «γεμίσει τις μπαταρίες» της, έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία σε κλαμπ της πόλης της, στο Βόλγκογκραντ!
Συγκεκριμένα δύο άνδρες λογομάχησαν και ο ένας τράβηξε πιστόλι σκοτώνοντας τον άλλο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε μέλη συμμοριών.
Η Ισινμπάγιεβα εκλήθη από την αστυνομία για να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.