Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρωτιά μετά την ήττα του Φιλίππου
Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ, καθώς επικράτησε εύκολα του Ζαφειράκη Νάουσας 38-28 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Κύδωνα Χανίων, ο οποίος νίκησε τον Φίλιππο (33-32) και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας.
Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ, καθώς επικράτησε εύκολα του Ζαφειράκη Νάουσας 38-28 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Κύδωνα Χανίων, ο οποίος νίκησε τον Φίλιππο (33-32) και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας, μια αγωνιστική πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ΑΕΚ – Πανελλήνιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 24-24, σε έναν αγώνα με πολλά νεύρα, που διακόπηκε δύο φορές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.