Με δεύτερη νίκη επί της Μάριμπορ, ο Παναθηναϊκόε πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8»
Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αφού επικράτησαν 3-0 της Μάριμπορ. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έχοντας νικήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία χρειάζονταν δυο σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο», κάτι που κατάφεραν και με το παραπάνω παίρνοντας τη δεύτερη νίκη απέναντι στις Σλοβένες.
Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αφού επικράτησαν 3-0 της Μάριμπορ.
Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έχοντας νικήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία χρειάζονταν δυο σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο», κάτι που κατάφεραν και με το παραπάνω παίρνοντας τη δεύτερη νίκη απέναντι στις Σλοβένες.
Οι«πράσινες» με τις Μόλναρ και Τομάσεβιτς να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι, έλεγχαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση των δυο σετ, χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα στροφές.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να πιέσουν, με αποτέλεσμα να προβούν σε πολλά λάθη.
Στους «8» ο Παναθηναϊκόςθα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζεύγους Βίλσμπιμπουργκ (Γερμανία) – Κίλντρεχτ (Βέλγιο).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.