Εκατοντάδες τουρίστες μεταφέρονται μακριά από το Μάτσου Πίτσου
Περίπου 1.400 τουρίστες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο Μάτσου Πίτσου στο Περού, μετά από πλημμύρες που κατέστρεψαν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές. Εκατοντάδες άλλοι εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένοι.
Περίπου 1.400 τουρίστες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο Μάτσου Πίτσου στο Περού, μετά από πλημμύρες που κατέστρεψαν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές.
Οι τουρίστες αποκλείστηκαν στην πόλη Αγκουας Καλιέντες, μετά τις βροχοπτώσεις που προκάλεσαν ζημιές σε δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές.
Η κακοκαιρία υποχώρησε λιγάκι, με αποτέλεσμα να καταφέρει η κυβέρνηση να στείλει ελικόπτερα. Ωστόσο, 800 τουρίστες παραμένουν εγκλωβισμένοι.
Από τη Δυτέρα περισσότεροι από 2.500 τουρίστες έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.
Ο αρχαιολογικός χώρος στο Περού θα μείνει κλειστός για αρκετές εβδομάδες, μετά τις βροχοπτώσεις, που θεωρούνται οι χειρότερες της τελευταίας 15ετίας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας