Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Εξασθενούν οι νοτιάδες – Πτώση του υδραργύρου το Σαββατοκύριακο

Εξασθενούν οι νοτιάδες – Πτώση του υδραργύρου το Σαββατοκύριακο

Εξασθενούν σταδιακά οι άνεμοι σήμερα, Πέμπτη, ωστόσο οι τοπικές ομίχλες θα συνεχίζουν να περιορίζουν την ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία με τη μέγιστη να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πέφτει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο.

2

Εξασθενούν σταδιακά οι άνεμοι σήμερα, Πέμπτη, ωστόσο οι τοπικές ομίχλες θα συνεχίζουν να περιορίζουν την ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες με τη μέγιστη να φτάνει και τους 21 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο προβλέπεται βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα δυτικά- βορειοδυτικά με σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις και νότιους ανέμους 9 Μποφόρ, που από το απόγευμα στρέφονται σε δυτικούς.

Όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, η βουτιά του υδράργυρου θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους δυτικούς ανέμους να φτάνουν τα 8 Μποφόρ.

Τη Δευτέρα η ένταση των ανέμων στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνά τα 7 Μποφόρ, ενώ αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη, καθώς και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο