Στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα για την κλήρωση του Μουντιάλ
Η FIFA χώρισε τις 32 ομάδες που προκρίθηκαν στο Μουντιάλ σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης της Παρασκευής, από τα οποία στο πρώτο τοποθετήθηκαν οι οκτώ ισχυρότερες ομάδες, που θα είναι επικεφαλής στους ισάριθμους ομίλους. Η Ελλάδα τοποθετήθηκε στο 4ο γκρουπ και αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, της Δανίας, της Πορτογαλίας, της Σερβίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας και της Ελβετίας.
Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους ομίλους για την κλήρωση, που θα διεξαχθείτην Παρασκευήστο Ντέρμπαν, του Παγκοσμίου κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.
Η FIFA χώρισε τις 32 ομάδες σε τέσσερα γκρουπ, από τα οποία στο πρώτο τοποθετήθηκαν οι οκτώ ισχυρότερες ομάδες, που θα είναι επικεφαλής στους ισάριθμους ομίλους.
Η Ελλάδα τοποθετήθηκε στο 4ο γκρουπ και αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, της Δανίας, της Πορτογαλίας, της Σερβίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας και της Ελβετίας, στην πρώτη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Η FIFA με κλειδάριθμους θα αποφύγει την παρουσία ομάδων από την ίδια ήπειρο στον ίδιο όμιλο, εκτός από την Ευρώπη, από την οποία το πολύ δύο ομάδες μπορεί να κληρωθούν στο ίδιο γκρουπ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.