Ψάχνει αντικαταστάτη ο Πανιώνιος για τον Μπέλιτς με τον Ρομάνοφς υποψήφιο
Το γεγονός ότι ο Τόμας Μπέλιτς θα μείνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» οδηγεί τον Πανιώνιο στο να βρει αντικαταστάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν την περίπτωση του λετονού γκολκίπερ της Σλάβια Πράγας, Ντενίς Ρομάνοφς.
Το γεγονός ότι ο Τόμας Μπέλιτς θα μείνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» οδηγεί τον Πανιώνιο στην γύρα, προκειμένου να βρει αντικαταστάτη, προκειμένου να αντικαταστήσει επάξια το κενό του σλοβάκου τερματοφύλακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν την περίπτωση του λετονού γκολκίπερ της Σλάβια Πράγας, Ντενίς Ρομάνοφς, ο οποίος τους έχει προταθεί εδώ και καιρό. Ο 31χρονος τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι με συνέπεια να μετράει μόλις 3 συμμετοχές φέτος με την Σλάβια.
Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν παρακολουθήσε dvd με τα… κατορθώματα του Ρομάνοφς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί «κατάσκοπος» των «κυανέρυθρων» απόψε (2/12) στην Πράγα, προκειμένου να τον δει αγωνιζόμενο στο παιχνίδι της Σλάβια με την Τζένοα για το Europa League.
Ο λετονός έχει συμβόλαιο ενάμιση χρόνο ακόμα με την Σλάβια, όμως ο Πανιώνιος, λόγω και της μεταγραφής του Μάρτιν Λάτκα από την ομάδα της Πράγας το περασμένο καλοκαίρι διατηρεί καλές σχέσεις με τον εν λόγο σύλλογο και έτσι εφόσον το αποφασίσει να τον αγοράσει οι απαιτήσεις των τσέχων δεν πρόκειται να είναι υψηλές.
Το «ναυάγιο» του Τσοντοφάλσκι
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Καμίλ Τσοντοφάλσκι, ο οποίος είχε συμφωνήσει πριν από έναν μήνα με τον Πανιώνιο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη, να αναφέρουμε ότι η μεταγραφή «ναυάγησε», καθώς τον σλοβάκο γκολκίπερ της Ζενίτ είχε «κλείσει» ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Απέγητος, ο οποίος, όμως, εδώ και λίγες μέρες έχει αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους».
Ενας από τους λόγους της αποχώρησής του ήταν και ο Τσοντοφάλσκι, τον οποίο είχε «κλείσει», δίχως να ενημερώσει κανέναν στην ομάδα. Αυτό ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, συν το γεγονός ότι ο Απέγητος δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Εμίλιο Φερέρα, που φυσικά στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει ο πρόεδρος του συλλόγου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.