Με οδηγό τον Κλέιτον, η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της Νέας Σαλαμίνας
Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου, με τον Κλέιτον να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να πετυχαίνει τα δύο γκολ. Η ομάδα του Νιρ Κλίνγκερ με την νίκη αυτή έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση, μία αγωνιστική πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.
Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου, με τον Κλέιτον να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να πετυχαίνει τα δύο γκολ. Η ομάδα του Νιρ Κλίνγκερ με την νίκη αυτή έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση, μία αγωνιστική πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.
Οι δύο ομάδες μπήκαν… μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας μέτριο θέαμα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20, με τον Κλέιτον να δοκιμάζει δυνατό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα η Σαλαμίνα μπόρεσε να απαντήσει, με τον Αβαλο να πλασάρει από κοντά τον Καϊρίνο κάνοντας το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ξανά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας στο 60ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 68 ο Κλέιτον διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 3-1 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έμεινε χωρίς νίκη για ακόμα μία αγωνιστική και βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις δύο βαθμούς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.