«Δεύτερη η Αλκμααρ» δήλωσε ο Κο Αντριάνσε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού
Την Αλκμααρ έχρισε ως φαβορί για τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου του Champions League, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ο Κο Αντριάνσε. Η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στο τιμόνι της πρωταθλήτριας του Eredivisie είναι αυτή που θα την βοηθήσει να φτάσει ακόμα και στους «8» της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό.
89
Την Αλκμααρ έχρισε ως φαβορί για τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου του Champions League, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ο Κο Αντριάνσε. Η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στο τιμόνι της πρωταθλήτριας του Eredivisie είναι αυτή που θα την βοηθήσει να φτάσει ακόμα και στους «8» της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό.
«Η Αλκμααρ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί. Οπως λέει και ο Κούμαν, η Αρσεναλ είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέγεθος, οπότε για την Αλκμααρ η δεύτερη θέση θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Σε περίπτωση που προκριθεί, ο Κούμαν ξέρει το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
»Μπορεί η ομάδα να φτάσει και στα προημιτελικά. Ο Κούμαν έχει διεθνή αναγνώριση και διαθέτει πείρα ικανή να οδηγήσει ένα σύλλογο πολύ ψηλά», δήλωσε ο Αντριάνσε στο Sportweek.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442