Μετ εμποδίων θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Αυγούστου, τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ λόγω έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Οι συρμοί θα κινούνται από Πειραιά ως Καλλιθέα, από Ομόνοια έως Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά.
Μετ εμποδίων θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Αυγούστου, τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, εξαιτίας των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής που εκτελούνται εδώ και αρκετούς μήνες.
Συγκεκριμένα, για το εν λόγω Σαββατοκύριακο οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα κινούνται από Πειραιά ως Καλλιθέα, από Ομόνοια έως Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά.
Οι επιβάτες στα τμήματα από Καλλιθέα έως Ομόνοια από Νέα Ιωνία έως Ειρήνη θα εξυπηρετούνται αντίστοιχα με τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ Χ7 και Χ9.
Από τον ΗΣΑΠ ανακοινώθηκε επίσης ότι η διακοπή της συγκοινωνίας από Ν. Ιωνία έως και Ειρήνη θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας