Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στα Μέγαρα. Η φωτιά έκαψε δασική έκταση στο δρόμο Κοκκιναρέα προς Χάνι στα Μέγαρα. Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένας πυροσβεστικό ελικόπτερο. Υπό έλεγχο και οι εστίες σε Ζάκυνθο και Κερατέα.
Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι στα Μέγαρα. Η φωτιά έκαψε δασική έκταση στο δρόμο Κοκκιναρέα προς Χάνι στα Μέγαρα
Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένας πυροσβεστικό ελικόπτερο.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο νωρίτερα στη Ζάκυνθο στο δήμο Ελατίων, ενώ υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν δύο εστίες φωτιάς στην Κερατέα.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας, το νότιο τμήμα της Εύβοιας και τα νησιά του Κεντρικού Αιγαίου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας