Πρόταση του Φώτη Κουβέλη για «κοινή δράση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης»
«Κοινή δράση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης» στα θέματα ασφάλειας και μετανάστευσης πρότεινε ο κ. Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ, διαπιστώνοντας, ότι αυτή τη στιγμή «προωθείται η ατζέντα που έχει επιβάλλει στην κυβέρνηση ο ΛΑΟΣ».
28
«Κοινή δράση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης» στα θέματα ασφάλειας και μετανάστευσης πρότεινε ο κ. Φώτης Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώνοντας, ότι αυτή τη στιγμή «προωθείται η ατζέντα που έχει επιβάλλει στην κυβέρνηση ο ΛΑΟΣ».
Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι σήμερα λαμβάνονται αποφάσεις για τα θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας χωρίς αντιστάσεις και εξαιτίας της σύγχυσης, της ταλάντευσης, όπως είπε, του ΠΑΣΟΚ.
«Απαιτείται επειγόντως δημοκρατική απάντηση και στα θέματα της μετανάστευσης και της ασφάλειας», τόνισε ο κ. Κουβέλης και πρότεινε την ανάληψη πρωτοβουλιών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τους φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Εξάλλου, ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε ότι «στις 7 Ιουνίου εκδηλώθηκε αποφασιστικά και δυναμικά μεγάλη κρίση εκπροσώπησης στο δικό μας πολιτικό χώρο».
Αναφερόμενος στις μετεκλογικές εξελίξεις εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεσή του στη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεργατικό σχήμα και όχι σχήμα που θα υποκαθιστά και θα ακυρώνει τον Συνασπισμό».
Στην εκδήλωση, με θέμα Πολιτικές εξελίξεις και ο ρόλος της Αριστεράς, παρευρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442