«Σκρουτζ» ο Κριστιάνο δεν χαρίζει ούτε ευρώ στη Ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο αντί του... διαστημικού ποσού των 95 εκατ. ευρώ, ωστόσο η μετακίνηση του Πορτογάλου στη «Βασίλισσα» φαίνεται να «κολλάει» στις τρελές οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο παίκτης, ο οποίος ζητεί να αμείβεται με 260.000 ευρώ την εβδομάδα, συν το 55% των κερδών από εμπορικές συμφωνίες!
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο αντί του… διαστημικού ποσού των 95 εκατ. ευρώ, ωστόσο η μετακίνηση του Πορτογάλου στη «Βασίλισσα» φαίνεται να «κολλάει» στις τρελές οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο παίκτης, ο οποίος ζητεί να αμείβεται με 260.000 ευρώ την εβδομάδα, συν το 55% των κερδών από τις εμπορικές συμφωνίες που θα κάνει η Ρεάλ εκμεταλλευόμενη το όνομά του!
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο άλλαξε ξαφνικά τις απαιτήσεις του, ζητώντας φυσικά περισσότερα από αυτά που του προσέφερε η Ρεάλ.
Η «Βασίλισσα» είχε προτίνει στον Πορτογάλο να εισπράττει 240.000 ευρώ την εβδομάδα, συν ένα μερίδιο από τα κέρδη που θα βγάλει η ομάδα εκμεταλλευόμενη το όνομα και την εικόνα του.
Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη ξαφνικά αύξησε τις απαιτήσεις του ζητώτας 260.000 ευρώ εβδομαδιαίως και το 55% από τα κέρδη της Ρεάλ από τις εμπορικές συμφωνίες που αφορούν τον πελάτη του. Η διοίκηση της Ρεάλ αντέδρασε με αποτέλεσμα η μεταγραφή του 25χρονου άσου στη Μαδρίτη να είναι πλέον αμφίβολη.
Εξάλλου, αν ο Ρονάλντο δεχθεί να υπογράψει με τους αρχικούς όρους της Ρεάλ, σε έξι χρόνια (τόση θα είναι η διάρκεια του συμβολαίου του) θα έχει φτάσει να αμείβεται με 750.000 ευρώ την εβδομάδα…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.