Ο Τσεσνάουσκις «ψηφίζει» Εργοτέλη, όχι όμως και η οικογένειά του
Σε... σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις στον Εργοτέλη. Ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Εργοτέλη με τον εκπρόσωπο του, αλλά υπογραφές δεν έπεσαν λόγω οικογενειακών προβλημάτων.
Σε… σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις στον Εργοτέλη. Ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Εργοτέλη με τον εκπρόσωπο του, αλλά υπογραφές δεν έπεσαν.
Η διοίκηση των Κρητικών πρότεινε στον παίκτη συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, αλλά προέκυψαν αντιρρήσεις από την πλευρά του οικογενειακού περιβάλλοντος του.
Πάντως στον Εργοτέλη υπάρχει η πεποίθηση ότι οι ενστάσεις που έχει για να δεχτεί την πρόταση τους θα καμφθούν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.