«Σφήνα» του Αμβούργου για την απόκτηση του «Κατσούρ»
Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που ήθελαν τον Κώστα Κατσουράνη να βρίσκεται μία ανάσα από το Αμβούργο, επιβεβαιώθηκαν και από επίσημα χείλη των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας. Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «παραμονεύει» και οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τελικά, ο διεθνής μέσος θα καταλήξει στην Παιανία. - «Έκλεισε ο Σαντ» λένε στην Αργεντινή -Νίνης: Φέτος έσκασα... -Επιστρέφει ο Νασίφ Μόρις;
Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που ήθελαν τον Κώστα Κατσουράνη να βρίσκεται μία ανάσα από το Αμβούργο, επιβεβαιώθηκαν και από επίσημα χείλη των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας.
Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «παραμονεύει» και οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τελικά, ο διεθνής μέσος θα καταλήξει στην Παιανία.
Στην Γερμανία, όμως, οι παράγοντες του Αμβούργου εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Κατσουράνη. Η «Record» έγραφε πως την Δευτέραθα ξεκαθαρίσει το θέμα του έλληνα άσου της Μπενφίκα. Τι ακριβώς συμβαίνει όμως;
Οαθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ είπε ότι ο Κατσουράνης κατά… 99% θα συνεχίσει την καριέρα του στη «Νόρντμμπανκ Αρίνα».
«Οι συζητήσεις με την Μπενφίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι σύντομα, ακόμα και σε λίγες ώρες, θα τελειώσουμε τη μεταγραφή του Κατσουράνη.
»Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουμε πολύ καλά και μπορώ να σας πω ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοράει τη φανέλα μας τη νέα χρονιά», είπε ο Μπαϊερσντόρφερ και συνέχισε:
«Γνωρίζαμε από τον Μάρτιο ότι ο Κατσουράνης θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπενφίκα.
»Κοιτάξαμε προσεκτικά τις προτάσεις ποδοσφαιριστών που μας είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες και καταλήξαμε στην άποψη ότι ο Κατσουράνης ήταν η καλύτερη επιλογή. Γιααυτό το λόγο πάμε να τον αποκτήσουμε. Είναι θέμα χρόνου».
Ερωτηθείς για το αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού απάντησε: «Εγώ ξέρω ότι ο Κατσουράνης είχε προτάσεις και από άλλες γερμανικές ομάδες. Άκουσα ότι είχε και από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την ΑΕΚ».
Και η ΟJogo για Κατσουράνη
Αλλαγή… ρότας έκαναν τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφορικά με τον Κώστα Κατσουράνη και το μέλλον του, καθώς η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» σε δημοσίευμα της Δευτέρας (1/6) ξεκαθάρισαν πως ο 30χρονος μέσος είναι «ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό».
Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα, ο «Κατσούρ» αναμένεται στη Λισαβώνα το αργότερο μέχρι την Τρίτη (2/6) για να πάρει την ελευθέρας του από την Μπενφίκα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πράσινους.
Η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση των 2 εκ. ευρώ του Αμβούργου, καθώς η Μπενφίκα προτίμησε τη σαφώς καλύτερη προσφορά του Παναθηναϊκού, που είναι 3 εκ., ενώ οι πράσινοι, σύμφωνα πάντα με τους πορτογάλους, προσφέρουν
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.