Μια «στροφή» απομένει για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με την ΑΕΚ να προετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου την Κυριακή (21:15) αναμένονται στις εξέδρες πάνω από 30.000 φιλάθλων της «Ένωσης». Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μόνο νίκη για τα προκριματικά του Champions League και ποντάρουν πολύ στην ψυχολογική συμπαράσταση του κόσμου.
Μια «στροφή» απομένει για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με την ΑΕΚ να προετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου την Κυριακή (21:15) αναμένονται στις εξέδρες πάνω από 30.000 φιλάθλων της «Ένωσης».
Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μόνο νίκη για τα προκριματικά του Champions League και ποντάρουν πολύ στην ψυχολογική συμπαράσταση του κόσμου.
Μάλιστα, πέρα από το δεδομένο αβαντάζ ως γηπεδούχος, η ΑΕΚ υπολογίζει και στις περίπου 450.000 ευρώ από τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα. Μια βοήθεια που μόνο αμελητέα δεν μπορεί να θεωρηθεί, σε μια περίοδο έτσι κι αλλιώς δύσκολη.
Το 0-0 στην Λάρισα, δίνει στην ΑΕΚ το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είναι αυτή που θα κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, κάτι που θα συμβεί μόνο εφόσον νικήσει τον Παναθηναϊκό.
Με κάθε άλλο αποτέλεσμα τίθεται εκτός και πηγαίνει απευθείας στον τελευταίο προκριματικό του Europa League, το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου.
Αν όμως βγει δεύτερη, θα προηγηθεί ακόμα ένας προκριματικός γύρος, αυτός του Ιουλίου, αυτήν τη φορά για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Champions League.
Πράγμα που μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου από την Σταντάρ Λιέγης πάντως, είναι ακόμα πιο δύσκολο, δεδομένου ότι η «Ένωση» πλέον θα κληρωθεί από το γκρουπ των «αδυνάτων», έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Σαχτάρ, η Σέλτικ, η Ντιναμό Κιέβου, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η Αντερλεχτ και η Σπάρτα Πράγας.
Ομάδες αρκετά δύσκολες, σε καμία περίπτωση όμως μεγαθήρια. Οπότε ελπίδες υπάρχουν, οι οποίες ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθούν, στέλνουν την ΑΕΚ στην χειρότερη, στον τελευταίο προκριματικό του Europa League.
Σε κάθε περίπτωση, για να μπορέσει η ΑΕΚ να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες, επιστροφής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης, της αναλογούν, θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό.
Την προσπάθεια της πάντως, δυσχεραίνουν οι ήδη υπάρχουσες σημαντικές απουσίες, αλλά και αυτές που προστέθηκαν ή ενδέχεται να προστεθούν.
Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ είναι σίγουρα ο Χουανφράν, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Κυργιάκος, τουλάχιστον για να αγωνιστεί από την αρχή.
Σε αυτούς προστίθεται και η απουσία του Ενσαλίβα που συμπλήρωσε κάρτες απέναντι στην Λάρισα, με την χρονιά να τελειώνει γι αυτόν στο Αλκαζάρ, την ώρα που δυσκολεύει και η συμμετοχή του Ζεράλντο Αλβες, ο οποίος είναι ανέτοιμος.
Την ίδια ώρα, κάκωση στην περόνη υπέστη και ο Αλεξόπουλος, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στον Μπάγεβιτς, με την κατάσταση του να εκτιμάται πλήρως στην προπόνηση της Τρίτης.
Τέλος, επιστρέφει σίγουρα ο Καφές, αλλά και οι Γκέντσογλου, Ταχτσίδης οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα των Νέων, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει δίνει ο Σωτήρης Κυργιάκος.
Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν, με τον Μπάγεβιτς να τους δίνει ρεπό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.