Αποχαιρέτησε την κατηγορία η Ρετζίνα, χάνοντας από τη Λάτσιο στη Ρώμη
Η Λάτσιο επικράτησε με 1-0 στο «Ολίμπικο» της Ρετζίνα, η οποία έμεινε στους 30 βαθμούς και αποχαιρέτησε την Serie A. Το ματς διεξήχθη την Τετάρτη για να δοθεί χρόνος προετοιμασίας στο στάδιο της Ρώμης για τον τελικό του Champions League.
Η Λάτσιο επικράτησε με 1-0 στο «Ολίμπικο» της Ρετζίνα, η οποία έμεινε στους 30 βαθμούς και αποχαιρέτησε την Serie A. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης – που διεξήχθη την Τετάρτη για να δοθεί χρόνος προετοιμασίας στο στάδιο της Ρώμης για τον τελικό του Champions League – σημείωσε στο 26 ο Ζαράτε.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιταλίας θα διεξαχθούν την Κυριακή με το εξής πρόγραμμα:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.