Χέρι-χέρι στην πορεύονται Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου
Η αγωνία για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga συνεχίζεται μετά τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Λεβερκούζεν και την Ντόρτμουντ, αντίστοιχα. Και οι δύο σημείωσαν τρία γκολ ενώ δεν δέχτηκαν κανένα και ισοβαθμούν στην κορυφή.
Η αγωνία για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga συνεχίζεται μετά τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Λεβερκούζεν και την Ντόρτμουντ, αντίστοιχα. Και οι δύο σημείωσαν τρία γκολ ενώ δεν δέχτηκαν κανένα και ισοβαθμούν στην κορυφή. Το Ανόβερο κέρδισε με 3-2 την Καρλσρούη και η Χέρτα Βερολίνου με 2-0 την Κολονία, με την ομάδα του Βερολίνου να μένει μόλις ένα βαθμό πίσω μακριά από την πρώτη θέση.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Κρόος. Στη συνέχεια καμία ομάδα δεν απείλησε ιδιαίτερα με τους παίκτες να κινούνται κυρίως στο κέντρο.
Στο 38 ο Ριμπερί με ωραία προσωπική ενέργεια, κατέβασε από τα αριστερά, πέρασε τον Φρίντριχ και επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το τέρμα του Αντλερ. Στο 41ο λεπτό και πάλι ο Ριμπερί κατέβασε ωραία την βαθιά μπαλιά του, έστρωσε και σούταρε αλλά ο Αντλερ έπεσε και μπλόκαρε.
Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Μπάγερν βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Ριμπερί έβγαλε για τον Ποντόλσκι από τα δεξιά, εκείνος πάσαρε για τον Τόνι και ο Ιταλός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0. Μετά από το γκολ οι γηπεδούχοι… έβγαλαν φτερά.
Στο 57 ο Ποντόλσκι κατάφερε να περάσει από τον σούταρε αλλά ο Αντλερ έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης, ο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ριμπερί έπιασε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν έσωσε για ακόμα μία φορά.
Ένα λεπτό αργότερα, οι παίκτες της Μπάγερν εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην επίθεση των αντιπάλων τους, και μετά από την άψογη συνεργασία Ποντόλσκι και Ριμπερί, ο γάλλος νίκησε από κοντά τον Αντλερ και έκανε το 2-0.
Ο Λούκα Τόνι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 68ο λεπτό, όταν μετά από πάσα πάρε-βάλε του Ριμπερί, έστειλε την μπάλα δίπλα από το τέρμα. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Τόνι, το πέτυχε ο Ποντόλσκι στο 71. Ο Σβαϊνστάιγκερ αν και βρέθηκε τετ – α -τετ με τον Αντλερ, άφησε για τον Ποντόλσκι που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα, σημειώνοντας το 3-0.
Οι παίκτες της Λεβερκούζεν έμοιαζαν πλέον να μην μπορούν να αντιδράσουν και οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Οτλ, μετά από φάση διαρκείας, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντλερ με σουτ από τα αριστερά. Ετσι, ο αγώνας έληξε με 3-0.
Μολονότι η Ντόρτμουντ έπαιζε πιο επιθετικά και είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ. Στο 8ο λεπτό ο Ντέντε γέμισε για τον Μπλαζκόφσκι, εκείνος έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Ντζέκο στο 15, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της Βόλφσμπουργκ, έκανε το 1-0 με δεξί σουτ μετά από πάσα του Τζοσουέ. Στο 26ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-0, όταν ο Γκέντνερ σούταρε με το αριστερό αλλά ο Βιντενφέλερ μπλόκαρε με επιτυχία.
Στην συνέχεια, καμιά από τις δύο ομάδες δεν απείλησε ιδιαίτερα. Σημαντικότερη στιγμή ήταν στο 44 για τους φιλοξενούμενους με τον Μπενάλιο να αποκρούει την κεφαλιά του Βαλντέζ.
Γρήγορο γκολ στην επανάληψη πέτυχε και η Βόλφσμπουργκ. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γκραφίτε έκανε το 2-0 με σουτ μέσα στην περιοχή.
Η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε αν πιέσει ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Αντιθέτως, εκείνοι, προσπάθησαν και για τρίτο γκολ, αν και έμειναν με δέκα παίκτες από το 75, μετά από την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μπόατενγκ.
Στο 84 ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γκέντνερ. Μετά την εκτέλεσή του, ο Ντζέκο, από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.