«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ, χωρίς 13 παίκτες η προπόνηση τη Μ.Τρίτη
Στον απόηχο της προσφυγής που κατέθεσε ο Ελίνι Δημούτσος, τον οποίο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι, οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν τη Μ.Τρίτη, αλλά απουσίαζαν ούτε λίγο, ούτε πολύ... 13 παίκτες.
Στον απόηχο της προσφυγής που κατέθεσε ο Ελίνι Δημούτσος, τον οποίο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι, οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν τη Μ.Τρίτη, αλλά απουσίαζαν ούτε λίγο, ούτε πολύ… 13 παίκτες.
Οι Γκέρμπερ, Ισσά αλλά και ο Μπαρκαουάν, που έχει αιμάτωμα στο γόνατο, έκαναν θεραπεία.
Ο Κουνενάκης έτρεξε μόνος του, ενώ ο Ρουμπάκης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν πήρε μέρος στη προπόνηση.
Επίσης, ο Σταυρακάκης έχει άδεια και απουσιάζει, ο Κοστόφσκι έχει προσβληθεί από ίωση και είναι κλινήρης στο σπίτι του, ενώ ο Σφακιανάκης έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Τέλος, οι Μάλαρτζ και Δημούτσος έκαναν κι αυτοί θεραπεία.
Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο και δεύτερο στον αστράγαλο.
Αμφότεροι πάντως την Μ.Τετάρτη θα μεταβούν στο Ρέθυμνο και θα συμμετάσχουν σε αγώνα επιλέκτων που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.