Η νέα, ριζοσπαστική ιδέα του προέδρου της FIA για τον περιορισμό των προϋπολογισμών στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι να χρησιμοποιείται ο ίδιος κινητήρες σε όλες τις μορφές αγώνων (F1, F2, WRC, WTCC), με λίγες διαφοροποιήσεις για κάθε σπορ και οικολογικά συστήματα ανάκτησης ενέργειας, όπως το KERS της F1!
Συγκεκριμένα, προτείνει ο κινητήρας να είναι ατμοσφαιρικός για τη Formula 2 και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC), ενώ για τη Formula 1 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι να είναι υπερτροφοδοτούμενος (Turbo).
Η ιδέα ανήκει στον αγωνιστικό οίκο Ν Technology, που επινόησε ένα οικονομικό πρωτάθλημα μονοθεσίων με κινητήρες των αυτοκινήτων Super2000 των ράλι. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ιδέα δεν θα τύχει θερμής υποδοχής από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που συμμετέχουν στο διεθνές στερέωμα των αγώνων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας