Εντός Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι αποζημιώσεις των αγροτών, δεσμεύτηκε ο Σ.Χατζηγάκης
Μέχρι τις 15 Μαρτίου δεσμεύτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης, ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και θα ξεκινήσει η πληρωμή του πακέτου των 500 εκατομμυρίων ευρώ στους αγρότες.
Μέχρι τις 15 Μαρτίου δεσμεύτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης, ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και θα αρχίσει η πληρωμή του πακέτου των 500 εκατομμυρίωνευρώ στους αγρότες.
Ο υπουργός, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους αγροτών από τα μπλόκα της Θεσσαλίας, υποσχέθηκε ακόμη ότι τις προσεχείς 15 ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των πληρωμών που αφορούν τις επιδοτήσεις της ενιαίας ενίσχυσης και των εξισωτικών ποσών.
Όσον αφορά στα γενικότερα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, ο κ. Χατζηγάκης τόνισε ότι οι λύσεις θα αναζητηθούν στο πλαίσιο του εθνικού διαλόγου που συνεχίζεται.
Τόνισε, ακόμη ότι θα υπάρξει σύντομα δημοσιοποίηση των μεγάλων έργων που θα εκτελεστούν με χρηματοδότηση από το επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΕΣΠΑ) τα οποία θα είναι προσανατολισμένα στην αξιοποίηση του νερού.