Εξ αναβολής ματς την Τετάρτη για Πανιώνιο και Παλαιό Φάληρο
Δύο αγώνες διεξάγονται την Τετάρτη, για το πρωτάθλημας της Α1 πόλο των ανδρών. Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη (20:30) το Παλαιό Φάληρο και ο ΝΟ Πατρών φιλοξενεί τον ουραγό και αδύναμο Ηρακλή (17:00).
Δύο αγώνες διεξάγονται την Τετάρτη, για την Α1 πόλο των ανδρών. Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη το Παλαιό Φάληρο, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα του Σαββάτου από τη Χίο, αλλά και να κάνει μία καλή πρόβα ενόψει του ιστορικού αγώνα ρεβάνς με την Ποζίλιπο, την Κυριακή, στο πλαίσιο των προημιτελικών του LEN Trophy.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα παλέψουν για την έκπληξη. Το παιχνίδι αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
Εξάλλου, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης ημέρας, ο ΝΟ Πατρών φιλοξενεί τον ουραγό και αδύναμο Ηρακλή και λογικά θα προσθέσει στη συγκομιδή του δύο βαθμούς, που θα του επιτρέψουν να πιάσει τη Βουλιαγμένη στη 10η θέση της βαθμολογίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας